Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

Al ruim 40 jaar zijn wij dé betrouwbare specialist in ’t Gooi op het gebied van inbraakbeveiliging. Altijd hebben wij een passende beveiligingsoplossing in huis voor particulieren en bedrijven.

Onze werkwijze is betrouwbaar, klantgericht, flexibel en servicegericht. Ons bedrijf is gevestigd in Bussum. Wij werken voornamelijk in het Gooi. Ook voor landelijke bedrijven zijn wij de beste partner.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en bieden optimale oplossingen tegen een scherpe prijs. Vermunt BV is KIWA NCP-erkend: dit betekent dat onze systemen uitsluitend gecertificeerde componenten bevatten. En dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs. Zo bent u zeker van optimale kwaliteit.

Ook garanderen wij een snelle en persoonlijke service. Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar waardoor we bij calamiteiten direct kunnen reageren.

We komen graag bij u langs om te kijken wat Vermunt BV voor u kan betekenen!

 

Compassion

Dankzij onze trouwe klantenkring zijn wij al geruime tijd Partner van Compassion.
 
Bij Vermunt BV zien we het als niet alleen als een opdracht maar vooral als een voorrecht om uit te mogen delen aan mensen (kinderen) in extreme armoede. 
 
Wij geloven in de aanpak van Compassion; Armoede is te verslaan!  

Bekijk de website

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren